Pret Oferta Paintball Iasi

Organizator partide de paintball

Vrei adrenalina in Iasi?

Vrei distractie in Iasi?

30 ron / 100 bile

Vrei Paintball in Iasi!

Bilele sunt tot ceea ce platiti pentru un joc de paintball in Bucium.

*** numai cu programare ***

Va oferim 30 echipamente complete (arme & costume) de paintball in Iasi!!!

Paintball Iasi – Trage in tunel la Hamak – 12 ron / 25 bile.

Vino la Paintball Iasi!.

Vrei sa petreci timpul liber intr-un mod cat mai sanatos? Atunci asta este solutia: o noua modalitate de ati petrece timpul, sa te relaxezi in aer liber, sa simti adrenalina si in acelasi timp sa te distrezi cu prietenii pe care ii transformi in „inamici”. Poti sa-ti dezvolti spiritul de echipa.

Daca iti plac jocurile de strategie dar te-ai saturat de stat in fata computerului, atunci pune mana pe telefon si aduna-ti cei mai buni prieteni la un joc de paintball !!!

Video Paintball Iasi!.

*Imaginile si video de pe acest site sunt cu caracter informativ.*

Airsoft Iasi – Trage in tunel la Hamak – 12 ron / 18 focuri.

Vino la Ce este paintball-ul?.

Un shooter in care echipa ta incearca sa supravietuiasca intr-o situatie simulata de lupta, jocul desfasurandu-se in padure in apropierea Iasului, folosind ca munitie bile de gelatina, umplute cu vopsea bio-degradabila, utilizand ca armament markere semiautomate Tippmann cu o capacitate de 200 de bile incarcator, o autonomie a buteliei cu aer comprimat de 600 de focuri, raza de actiune a markerelor fiind de 180 m. Bineinteles se poate juca si iarna – echipa Paintball Iasi!

Contact 0768.453.111

Locatii disponibile in Iasi pentru o partida de paintball – in zona impadurita din jurul orasului si in Bucium zona Pietrarie.

Partida de paintball este ca si organizata. In Iasi terenul va asteapta in locatia din Bucium Pietrarie. Distractie, zambete, glume si multa voiosie veti gasi in timpul unui joc de paintball. In zona Bucium din Iasi, printre bile, experienta acumulata isi va spune cuvantul pe terenul de paintball.

Vezi locatia